Vertaalbureau Russisch in Sint-Oedenrode (regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Uden, Veghel, Oss)

Sinds 1996 profileert het vertaal- en tolkenbureau Inter-Lingua zich op de Nederlandse en Belgische vertaalmarkt.

Dankzij een gedegen universitair-linguïstische achtergrond van onze medewerkers en gebruikmakende van uitsluitend moedertaalsprekers met een grondige filologische opleiding zijn wij in staat kwalitatief hoogstaand vertaal- en tolkwerk te leveren.

Gezien de gestage internationalisering van de contacten tussen westerse ondernemingen enerzijds en bedrijven uit landen van de voormalige Sovjet-Unie anderzijds zijn onze vertaalactiviteiten in de desbetreffende talen de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Zo zijn wij een van de weinigen die vertalingen verzorgen uit het Engels/Duits/Russisch in het Kazaks (Kazakstaans), Oezbeeks, Kirgizisch, Tadzjieks, Turkmeens en vice versa.

Daarnaast zijn wij, dankzij onze betrouwbare contacten met vertalers/filologen (moedertaalsprekers) uit deze landen, in staat te bemiddelen bij vertalingen uit het Engels/Duits/Russisch/Nederlands in bijvoorbeeld het Ests, Lets, Litouws, Wit-Russisch, Oekraïens, Moldavisch, Georgisch, Armeens, Azeri* (Azerbeidzjaans*), Mongools*, alle overige (Oost-)Europese talen en vice versa.

Naast het verrichten van vertalingen van technische, juridische, medische e.a. aard zijn wij gerechtigd beëdigde vertalingen van bijvoorbeeld diploma's, geboorte-, huwelijksakten, rijbewijzen, paspoorten, contracten, statuten, etc. voor o.a. het Russisch, Frans en Duits aan te bieden.

Voor prijs- en andere informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

* Alleen uit het Engels/Duits/Russisch. Deze vertalingen worden uitgevoerd door vertalers/filologen die uitsluitend uit het Engels/Duits/Russisch in de desbetreffende talen vertalen. Mocht u desondanks een vertaling willen van een niet Engels-/Duits-/Russischtalige tekst in een van de bovengenoemde talen raden wij u aan deze eerst in het Engels, Duits of Russisch te vertalen.

 

Inter-Lingua

Beukenstraat 33

5492 EN Sint-Oedenrode

Tel.: (+31) (0)413 47.21.33

Fax: (+31) (0)413 36.89.82

E-mail: info@inter-lingua.nl

URL: www.inter-lingua.nl