Disclaimer

 

Inter-Lingua staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 59552905.

Het bijbehorende BTW-nummer luidt: NL 8535.42.569 B01.

B. van Son staat ingeschreven als beëdigd vertaler Russisch, Frans en Duits bij de rechtbanken van 's-Hertogenbosch, Den Haag en Zwolle. Zijn handtekening en paraaf kunnen echter ook door de overige arrondissementsrechtbanken voor apostille- en legalisatiedoeleinden worden geverifieerd.

Hij staat eveneens geregistreerd in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers (Rbtv) onder nummer 258.

Verder is hij opgenomen in het register van Gerechtstolken van de Stichting Instituut van Gerechtstolken en –Vertalers (SIGV).

Op al onze vertaal- en tolkwerkzaamheden zijn onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. (zie ook: "Algemene voorwaarden” op deze site).

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat.

Inter-Lingua is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

 

Inter-Lingua

Beukenstraat 33

5492 EN Sint-Oedenrode

Tel.: (+31) (0)413 47.21.33

Fax: (+31) (0)413 36.89.82

E-mail: info@inter-lingua.nl

URL: www.inter-lingua.nl